Folkraceshop - Billiga delar till din Volvo Saab Opel BMW  

Författare Ämne: Problem!  (läst 2747 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Råttan

  • Enkel förgasare
  • *
  • Antal inlägg: 30
    • Visa profil
Problem!
« skrivet: september 12, 2008, 17:26:29 PM »
Jag har fått ett problem med saaben... den startar inte!

När jag vrider till startläge så går starmotorn som den ska. Men det verkar som att bilen inte får bränsle. För när jag släpper nyckeln från startläge lyser "Låg bränslenivå-lampan", trots att jag har hällt i ca 5 l.

Min teori är att någonting skadats när jag demonterade baksätet, o att bränslepmpen inte får ström...

Men ös på med fler idéer om vad det kan va!
Saab: Se Allas Avundsjuka Blickar

Volvo: Vi Orsakar Landets Värsta Olyckor

Utloggad _volvo_

  • Weber 55
  • ****
  • Antal inlägg: 325
    • Visa profil
SV: Problem!
« Svar #1 skrivet: september 13, 2008, 17:42:15 PM »
troligtvis har det med bränslepumpens strömförsörjning att göra ja :P koppla kablar direkt till huvudströmbrytaren och inte genom relä eller dyligt ;D
Men du borde väl höra pumpen arbeta elr? :-\
Audi 80 2,2, Audi 80 1,8 Norgebil, Audi 80 2,3, Audi 100 2,2, Audi a6 2,6, Vw golf VR6

Projekt pågång: Audi GT, Audi a4, Alfa Romeo 3,0

Utloggad Råttan

  • Enkel förgasare
  • *
  • Antal inlägg: 30
    • Visa profil
SV: Problem!
« Svar #2 skrivet: september 14, 2008, 21:35:47 PM »
Det var en kabel till bränslepumpen som hade gått av, så nu ska det funka igen.
Saab: Se Allas Avundsjuka Blickar

Volvo: Vi Orsakar Landets Värsta Olyckor