Folkraceshop - Billiga delar till din Volvo Saab Opel BMW  

Användaravtalet

Genom att registrera dig på Folkraceforum så samtycker du med de regler formulerats för användande av forumet:

§1 - Du kommer inte posta material som bryter mot svensk lag eller vars innehåll är eller onekligen kan tolkas som trakasserande eller kränkande, rasistiskt, hets mot folkgrupp, förtal, pornografiskt eller sexuellt utmanande, främjande av droger, kränkade av persons privatliv eller integritet.

§2 - Du håller god ton mot andra användare, och använder inte svordomar, könsord eller ett i övrigt kränkande språk. Du kommer även visa respekt för användare som inte delar din religiösa eller politiska tro, teologi, uppfattning eller ideologi.

Eftersom det i vissa fall kan vara svårt att bedöma vad som räknas som sådant material går så har alltid Folkraceforums administratörer och moderatorer sista ordet i frågan. Vi vill dock i tveksamma fall hålla dialog.
 
§3 - Det är inte tillåtet att posta upphovsrättskyddat material om du inte själv äger rättigheterna till det eller har skriftlig tillåtelse från ägaren att publicera det.

§4 - Spam, reklam, kedjebrev eller massutskick är inte tillåtet på detta forum.

Brott mot dessa regler kan resultera i avstängning från Folkraceforum och fall där svensk lag brutits kan komma att anmälas till polisen.

De åsikter som framförs i forumet tillhör respektive skribent och delas inte nödvändigtvis av ägaren till Folkraceforum, eller av forumets övriga medlemmar. Du kommer därför själv ansvara för det du publicerar.
 
Vi som driver Folkraceforum kommer inte delge någon tredjepart de personuppgifter ni lämnar under registrering eller andra tillfällen. Vi kommer inte tillåta att någon, med eller utan vår vetskap, samlar in mailadresser för massutskick genom Folkraceforum. Vi kommer hantera era uppgifter med största möjliga respekt och integritet.
 
Du har möjlighet, när du registrerar dig, att välja användarnamn. Vi råder dig att välja ett passande användarnamn som är lätt att komma ihåg samt att du inte låter någon veta ditt lösenord. Om du någon gång skulle glömma ditt lösenord så kan ett nytt skickas via en länk i inloggningsrutan. Vid problem är du alltid välkommen att kontakta oss.
 
Vi på Folkraceforum hoppas att du kommer trivas här och att du känner att du får den frihet och utrymme du behöver för att uttrycka dig, och att dessa ordningsregler bidrar till att konstruktiva, respektfulla samtal förs.