Folkraceshop - Billiga delar till din Volvo Saab Opel BMW  

Författare Ämne: Vw 1500 variant  (läst 3661 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad 25hpman

  • Enkel förgasare
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
Vw 1500 variant
« skrivet: juni 15, 2011, 08:44:05 AM »
 :help: Hej  :help:

Jag är definitivt ingen folkraceare...men jag har köpt mej en tämligen fin VW 1500 Variant från 1965, och den saknar reg.papper. Då jag gärna vill att min fru ska ha en trevlig sommarbil att fräsa fram på vägarna med, söker jag nu reg.handlingar till en sån bil.
Reg.papper, chassieplåt o gärna nån gammal regplåt (men det är inte viktigt) för en bil av årsmodell 1962-69 köpes då.

För att korta ner en redan lång historia så är det så här; Person nr 1 säljer bilen (avställd sen -85) till person nr 2 för ca två år sen. Person nr 1, säger...jag har inte hunnit skicka efter papprena, men jag gör det o sätter på din underskrift o skickar. Person nr 2 kör hem bilen, men får elfel på motorvägen o fixar bärgning till verkstad. Bilen blir fixad på verkstan, men blir av någon anledning kvar där efteråt. (pengar?)  ???
Inga papper kommer, och person nr 2 vill sälja i sin tur när jag (ovetande om ägarförhållandena) hittar den på verkstan o vill köpa. Jag betalar handpeng på stående fot, men verskstads killen upplyser mej om att en hund är begraven.  :( Jag ställer person nr 2 mot väggen o han föreslår att jag hämtar bilen o betalar resten när den är regad på mej.
Nu fick då person nr 2 jaga nr 1...som inte går att få tag i. Poste restante adress o okänt personnummer har blivit en återvändsgränd.  :banghead:  Har nu efter många om o men blivit ägare till bilen, men inte till papprena. Bilen har alltså papper o identitet, men ägaren svarar inte på brev eller så.
Så en "ursprungskontroll" kommer inte att hjälpa mej. Inte ens kvitton hjälper mej mot Bilregistret, det är bara ägaren som kan bestämma bilens öde. Det enda som återstår nu är nya papper från en annan bil. Ja, det blir "urkundsförfalskning" av det, men jag får göra det snyggt. Annars blir det  :police:

Utloggad loop

  • Weber 45
  • ***
  • Antal inlägg: 103
    • Visa profil
SV: Vw 1500 variant
« Svar #1 skrivet: juni 19, 2011, 21:18:41 PM »
Du vet vad person 1 heter och ungefär när den är född? Nån aning om ungefär vart den bor? Jag har hittills aldrig misslyckas med att få fram vart folk är skrivna.